در مسیر حرکت برای برابری گاه پیش آمده با خود فکر میکنیم که ایجاد گفتمان ضدتبعیض و یا اعتراض به مصادیق تبعیض جنسیتی بی فایده به نظر می رسد.این ناامیدی ها بعضا به علت محسوس نبودن تغییرات و یا زمان بر بودن اثرگذاری شکل می گیرد.
در اینجا به یک نمونه از اعتراضات اخیر که نتیجه ملموس داشت میپردازم: برند سامسونگ پیش از شروع جام جهانی برای تبلیغ محصولات خود کلیپی را برای مخاطبان ایرانی خود تهیه کرد که در آن زنان مشغول آرام کردن کودکان و پوست کندن میوه و بافتنی بودند و مردان درحال تماشای فوتبال و متمرکز بر آن.همچنین عکسهایی در پیج اینستاگرام این برند به اشتراک گذاشته شد که تنها آقایان را مقابل تلوزیون ها برای تماشای فوتبال نشان میداد.
اعتراضات به این کلیپ و عکسها در قالب هشتگ های #نه_به_تبعیض_جنسیتی در صفحه ی نمایندگی سامسونگ توسط یکی از فعالای در زمینه ی مارکتینگ به نام شبنم حسینی شروع شد و با پیگیری و نامه نگاری به واحد اصلی این شرکت توسط پیج زنان علیه زنان ممنوع ادامه پیدا کرد. اتفاقی که از سوی برخی با تمسخر روبرو شده و بی نتیجه خوانده شد.
شرکت سامسونگ اما، به رغم تمامی این تصورات، تغییرات عمده ای را در تبلیغات خود لحاظ کرد که نشان از تاثیر اعتراضات گسترده به تبلیغات جنسیت زده ی این شرکت بود.
تبلیغات قبل از اعتراضات
تبلیغات بعد از اعتراض می باشد که زنان و مردان را در کنار هم هنگام تماشای مسابقات جام جهانی نشان می دهد.